Никола Спасов: Не стана качествен мач

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:33 / 01.03.2008
456
Наставникът на Черно море Никола Спасов изрази задоволството си от победата, но призна, че мачът не е бил особено добър. „Не стана особено качествен мач от футболно отношение. В крайна сметка смятам, че превъзхождахме съперника, създадохме повече голови положения и заслужено победихме. Търсехме повече успеха. Не мога напълно да съм доволен от начина, по който проведохме мача - като начин на игра, като разиграване. За това спомогна много и отбора на Пирин, защото игра много силно, особено във фаза защита. Успехът беше много важен. Трябваше да тръгнем добре. Момчетата не са виновни толкова за ниското качество на игра. Терените в България са безобразни. Нашият изглежда добре отвън, но вътре не е чак толкова добър. Има дупки, топката отскача, не върви добре. Тези фактори също влияят на играта", коментира Спасов.

Той сподели очакванията си и за мача от турнира за Купата на България, който противопоставя двата отбора на 12 март отново във Варна. „Мачовете за Купата по принцип са винаги различни от мачовете за първенство. Очаквам да има по-голям заряд в предстоящия двубой, тъй като ще е само един мач - четвъртфинал. Познавам добре отбора на  Пирин, който е много добър. Отбор, който в никакъв случай не трябва да бъде подценяван. Ако някой си мисли, че Пирин се побеждава лесно, много се лъже. Днес взехме много трудно победата", завърши треньорът на варненци.

Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).