Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Специалистът коментира...
Автор: Екип Varna24.bg 11:46 / 02.03.2008Коментари (0)675
© Ole-bg.com
Симеон Христов, помощник-треньор на отбора по футзал Одесос-Интерком груп

 

Започвам с апел към спортната общественост на Варна. В неделя нашите играят с фаворита Украйна, денят е част от серия почивни, нашите загубиха шансове за класиране, но играят с огромно желание и хъс и имат нужда от подкрепа. Всяка среща и всяка минута в тези мачове е важна за развитието на този спорт у нас и нашата подкрепа би била полезна на отбора ни.Именно поради това, мисля, че е задължително да сме с тях.

България-Израел
И двата отбора започнаха предпазливо със зонова защита пред вратарските си полета. Израелците го повториха от предния ден и отново бяха доста сигурни. Ние отново правихме смени на четворки, като този път отчетливо си пролича разликата между първата и втората ни такава. Тези, които трябваше да сменят основните, явно не успяха да заработят успешно, което ясно пролича особено в нападението. Като цяло имаше доста напрежение и мисля, че не успяхме да изострим играта. Нямаше достатъчен брой удари към израелската врата, а в тази тяхна раздвижена и прибрана защита, нямаше как да вкараме гол без тях. В моментите, когато станаха няколко контри, ги позабавихме, а при израелските такива умело се групирахме в защита. При така развиващия се мач бе важно кой ще вкара първи и за нещастие го сториха израелците в началото на втората част. С оглед на това пресиращата защита още от тяхното поле закъсня, което се видя впоследствие - при натискане в тяхното поле те лесно губеха топката. Инициативата беше наша, но противникът се бранеше умело и изчака момента си за втори гол. Много се забави и вкарването на пети полеви играч, след втория им гол загубихме около две минути от времето до края на мача, а той трябваше да влезе веднага при създалата се ситуация. Като цяло играхме доста добре и мисля, че линията, по която върви отбора, е в положителен аспект.

Украйна-Молдова
"Дербито на изтока" защити в пълна сила това твърдение. Определено битката, особено докато молдовците бяха свежи, беше безкомпромисна. Отдавня не бях виждал толкова твърди влизания и заряд на мач. Молдовците искаха на всяка цена да се докажат и доста усилия положиха в тази насока. Прибрани и стегнати, в началните минути даже имаха инициативата, постепенно класният украински тим започна да разиграва по-уверено и най важното почти всяка атака завършваше с удар по посока на противниковата врата. Отново както и вчера, техния противник беше до втория гол с настъпването на умората зачестиха грешките и Украйна се възползва от тях. Видяхме и няколко интересни заучени положения, както и перфектна индивидуална техника на част от играчите.

Източник: www.ole-bg.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: