Чистка в "Черно море-Порт Варна"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:47 / 04.12.2012
477
Четирима баскетболисти на "Черно море-Порт Варна" може да бъдат освободени в следващите дни. За това намекна вицепрезидентът на клуба Симеон Варчев. Причината за това крайно решение е фактът, че не показват достатъчно качества. Той обаче не пожела да разкрие техните имена на този етап. В същото време Симеон Варчев отново не скри, че ще бъде направен опит за привличане на нови двама състезатели.

"Някои от състезателите не показват достатъчно качества, за да бъдат играчи на първия отбор на "Черно море", и по всяка вероятност ще бъдат освободени, като им се потърси отбор, в който да се развиват, ако имат желание. Ръководството е неудовлетворено от представянето на отбора в последните срещи, независимо че има и обективни причини за това", коментира Варчев.

Като обективни причини той посочи, че само за 7 дни са се контузили четирима състезатели от стартовия състав на отбора - Милчо Борисов, Станислав Цонков, Александър Боич и Лари Хол. Според Варчев с най-голям шанс да влезе в тренировъчен режим и да е готов за следващия мач с "Ямбол" на 15 декември е Станислав Цонков. "При останалите всичко зависи от това кога ще отшумят болежките им", допълни той.
Варчев каза още, че ще бъде препоръчано на наставника Спас Натов да промени тренировъчния режим с цел играчите да развият индивидуалните си възможности за игра в нападение и защита.

Източник: "Народно дело"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).