Ивайло Илиев: В първия мач с Марек съдиите бяха безобразни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:10 / 04.03.2008
482
Волейболистът на Черно море-БАСК Ивайло Илиев заяви за "Позвънете Новини", че съдиите в първия мач с Марек са били под всякакво ниво. Както е известно, варненци претърпяха загуба с 1:3, а в четвъртия гейм Илиев счупи флагчето на съдията и го хвърли на земята. "От домакинския ни мач с Левски всички спорни отсъждания са против нас. Това се видя и в първата ни среща с Марек. В четвъртия гейм не издържах, счупих флага на байрактаря, но не съм го замервал, както се твърди. Това са пълни глупости. За мен тази съдийска бригада са "варненски помияри". Във втория ни мач реферите от Добрич просто бяха перфектни. Успяха да си свършат работата, както трябва, а не като колегите им", каза Илиев.
Той добави, че напълно поема вината си за счупеното флагче. "Не трябваше да постъпвам така, но не успях да сдържа нервите си. Вече ни се насъбра много и изведнъж избухнах. Не оправдавам поведението си, като поемам изцяло вината си", каза разпределителят.
Илиев заяви, че в момента най-важното нещо е той и съотборниците му да запазят спокойствие преди плейофните мачове. "Сигурен съм, че в плейофите можем да поднесем изненадата. Не трябва да ни отписват толквоа бързо", завърши волейболистът.

Източник: Александър Георгиев, в-к Позвънете Новини


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).