Алекс: Играхме безобразно слабо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:29 / 04.03.2008
893
Капитанът на Черно море Александър Александров-Алекс бе повече от категоричен, че тимът е играл под всякакви очаквания срещу Пирин. Бившият национал бе зорко пазен от възпитаниците на Петър Михтарски, но въпреки това успя да изпъкне срещу "орлетата".
- Честита победа! Май само 3-те точки ще са важни в този двубой?
- Играхме безобразно слабо. Не успяхме да направим това, което се изисква от нас. Явно и противникът ни позволи да играем така. Разчитахме на високи топки при атаките ни към противниковата врата. През втората част с включването на Масена Моке малко се поулеснихме. Каквото и да говорим обаче това не е играта на Черно море. Черно море трябва да играе с топката на земята. Може би и напрежението си даде отражение. За първи мач, нормално е да не изглеждаме толкова добре.
- Мнозина споделяха, че последната контрола с Несебър ще се отрази и върху първия мач...
- Разликата е, че взехме трите точки. С Несебър наистина не играхме добре. Нека не забравяме, че "Пирин" ни затвори доста добре. През целия мач имах човек на гърба си и това донякъде е нормално. Нямаше извеждащи пасове към нападателите. Добре е, че успяхме да вземем трите точки. Щом стартираме с победа, да се надяваме че така и ще завършим.
- Къде виждаш Черно море в края на първенството?
- Спечелихме първия мач. Остават ни още доста срещи. Играем мач за мач. Дали с лоша или добра игра, важно е че бием. Понякога си добър и губиш и обратно.
- Кое е приоритет? Купата или "А" група?
- Играем мач за мач....


Източник: Калоян Златков, в-к "Черно море"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).