Специалистът коментира...

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:04 / 05.03.2008
591
Доайенът на варненската спортна журналистика Димитър Апостолов се съгласи да коментира първия мач на Черно море от пролетния дял на първенството. Специално за спортния сайт на Варна www.ole-bg.com Апостолов заяви:
"Слаб мач през първата част. През второто полувреме моряците заиграха малко по-добре. Това естествено не го отдавам на смените. Смяната на Моке беше излишна. Той влиза ... за нищо. Пребори се за гола, но все пак...Миро Манолов си остана самотник в атаката на Черно море. За мен отборът върви слабо от контролите насам. не виждам на какво може да се разчита от тук нататък. Не може да се заложи на някаква изненада с този състав. Тук естествено не подценявам Пирин. Благоевградчани играха доста добре, до момента в който започнаха да правят безобразни смени. Това е моето мнение и не искам да ангажирам никого, но и гостите опетлаха конците".

Източник: Димитър Апостолов


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).