Боян Илиев: Гоним победа във всеки домакински мач, а навън - каквото стане

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:53 / 05.03.2008
1847
Капитанът на Спартак (Вн) Боян Илиев сподели, че основната цел пред отбора през пролетния полусезон ще бъдат домакинските двубои. "Не правим трагедии от загубата срещу Ботев, тъй като все пак е първи кръг и още не сме влезли в оптимална форма. Нашата основна цел ще е да търсим трите точки в домакинските ни срещи, а навън - каквото стане. Вярно е, че не играхме срещу отбори от "А" група по време на подготовката, но смятам, че Калиакра и Локо (Мездра) имат доста качествени състезатели и станаха много полезни двубои", каза за "Позвънете Новини" Боян.
Универсалният футболист на "соколите" призна, че най-големият враг на тима в предстоящата среща с Черноморец (Бургас) може да е напрежението. "Не трябва да има напрежение. В нашия отбор има качествени футболисти, които с бистри мозъци могат да направят много на терена. Ще търсим победата, пък каквото стане. В момента сме на незавидното 14-о място, но малко по-змалко вярвам, че ще изплуваме", обясни Илиев.
В отсъствието на Велимир Иванович, който е наказан, има вариант наставникът Атанас Атанасов да използва Боян като полузащитник, а не в отбраната, където той играе вече втори сезон. "Нямам претенции къде ще играя. Ще дам всичко от себе си там, където ме сложи треньора. Важен е крайният резултат", завърши футболистът на "соколите".

Източник: Александър Дечев, в-к Позвънете Новини


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).