DJ Теди Джорджо: От 7-8 години съм в семейството на Mercedes

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:07 / 05.03.2008
6905
Поредният гост на рубриката "Моят автомобил" на вестник "Позвънете Новини" е известният DJ Теди Джорджо, чието истинско име е Тодор Георгиев. Той признава, че е голям почитател на немската марка Mercedes. "В момента карам автомобил Mercedes Е класа, модел 2006 г. Двигателят е 2000 кубика и е 125 коня. В момента е на 45 хиляди километра. Сменил съм много коли в живота си, тъй като пътувам не само в България, но и в чужбина. От 1986 г. съм професионален шофьор. Много обичах високите скорости, но моята отговорност става все по-голяма, а освен това имам семейство", коментира Теди.
Първата кола, която е карал е била семейна - Москвич 408. Първият му самостоятелен автомобил пък е Fiat Ritmo, спортно изпълнение. "Става дума за модел, които е бил много популярен в края на 80-те години", разказа DJ-ят. Имал е и две Лади Самари, BMW тройка, Джип Киа, Лада комби, Mercedes C класа и настоящата му Е класа. "Не слугувам на марки но в Mercedes се чувствам много удобно и комфортно. В семейството на тази марка съм от 7-8 години", казва още Теди Джорджо.
Най-голямата скорост, която е развивал, е 240 километра в час. Има предпочитания към спортните автомобили. Когато кара колата си Теди обича да слуша радио. Признава, че е голям радиохолик, тъй като често му се налага да е в клубове и дискотеки, а освен това е радиоводещ. "Обичам да слушам и ретро музика", завършва популярният DJ.


Източник: Борислава Цветанова


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).