Общински съветници и районни кметове ще играят футбол благотворително

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:46 / 13.12.2012
455
Общинските съветници от ГЕРБ Иван Портних, който е и областен координатор на партията, Иван Луков, Николай Георгиев и Николай Стоянов, както и кметовете на районите "Младост" и "Одесос" - Христо Христов и Георги Недев сформираха отбор, с който ще участват в благотворителния футболен турнир за новостроящия се храм "Св. Прокопий Варненски". Спортната надпревара ще бъде открита на 16 декември 2012 г. в 9 ч. в зала "Черно море" с мач на представителите на местната власт.

Турнирът е част от дарителската кампания "Варненската коледа". Той се реализира с благословението на Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Кирил и е под патронажа на кмета на Варна Кирил Йорданов, областния управител Коста Базитов, председателя на Общинския съвет Николай Апостолов и председателя на комисията "Финанси и бюджет" в ОбС - Варна Иван Портних. Целта на инициативата е да се съберат средства за подпомагане градежа на храма "Св. Прокопий Варненски".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).