Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Наско Атанасов: И Капело да води "акулите", сме длъжни да ги победим
Автор: Екип Varna24.bg 16:00 / 06.03.2008Коментари (0)585
© plovdiv24.com
Старши треньорът на Спартак (Варна) Атанас Атанасов очаква задължителни три точки в предстоящия мач с Черноморец (Бургас) от 17-ия кръг на "А" група. Двата тима излизат един срещу друг в събота от 15,30 ч. в морската столица, а главен съдия ще бъде Николай Йорданов.
"До края на сезона всеки един мач за нас ще бъде като финал. Нямаме друга алтернатива, освен да побеждаваме. Черноморец е един от най-добрите отбори у нас. Нареждам го след водещите тимове. Освен това Димитър Димитров-Херо е сред най-уважаваните от мен специалисти в България. Но и Фабио Капело да ги води, сме длъжни да победим. Трябва след тази добра подготовка да направим нещо и в първенството. Колкото до наказанието на Пламен Крумов, то не трябва да ни радва. Все пак в състава на Черноморец има достатъчно класни нападатели. И Чипилов, и Божилов, и Емил Тодоров могат да заместят Крумов, така че не трябва да се успокояваме, че ще отсъства. А и в крайна сметка от нас си зависи как ще се развие мача. Момчетата имат качества и ако играят така, както могат, ще победим", коментира Атанасов.
Той е наблюдавал запис на двубоя на Черноморец от първия пролетен кръг срещу Беласица в Бургас, който завърши 0:0. "Смятам, че Черноморец изпусна Беласица. Игра по-добре, но пък гостите се бяха организирали добре в защита и не допуснаха да бъдат преодоляни", каза Наско.
Младият специалист добави, че е разочарован от поведението на отбора в първата среща с Ботев в Пловдив, която бе загубена с 0:2. "Проведохме разговор с момчетата. Те ми посочват едни причини за поражението, с които аз лично не съм съгласен. Мисля, че не се държаха мъжки на игрището. Зарядът и хъсът вътре в игрището не бе този, който трябва", обясни Атанасов.
Той няма да може да разчита на Велимир Иванович, който е наказан, а Кунчо Кунчев е с проблеми в коляното, но до събота трябва да се възстанови. Атанасов е категоричен, че няма да използва капитана си Боян Илиев на мястото на Иванович в полузащитата, и той отново ще играе като бранител.
От фенклуба на бургаския тим са заявили, че идват с един автобус за 50 души.


Източник: www.ole-bg.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: