Наско Атанасов: И Капело да води "акулите", сме длъжни да ги победим

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:00 / 06.03.2008
585
Старши треньорът на Спартак (Варна) Атанас Атанасов очаква задължителни три точки в предстоящия мач с Черноморец (Бургас) от 17-ия кръг на "А" група. Двата тима излизат един срещу друг в събота от 15,30 ч. в морската столица, а главен съдия ще бъде Николай Йорданов.
"До края на сезона всеки един мач за нас ще бъде като финал. Нямаме друга алтернатива, освен да побеждаваме. Черноморец е един от най-добрите отбори у нас. Нареждам го след водещите тимове. Освен това Димитър Димитров-Херо е сред най-уважаваните от мен специалисти в България. Но и Фабио Капело да ги води, сме длъжни да победим. Трябва след тази добра подготовка да направим нещо и в първенството. Колкото до наказанието на Пламен Крумов, то не трябва да ни радва. Все пак в състава на Черноморец има достатъчно класни нападатели. И Чипилов, и Божилов, и Емил Тодоров могат да заместят Крумов, така че не трябва да се успокояваме, че ще отсъства. А и в крайна сметка от нас си зависи как ще се развие мача. Момчетата имат качества и ако играят така, както могат, ще победим", коментира Атанасов.
Той е наблюдавал запис на двубоя на Черноморец от първия пролетен кръг срещу Беласица в Бургас, който завърши 0:0. "Смятам, че Черноморец изпусна Беласица. Игра по-добре, но пък гостите се бяха организирали добре в защита и не допуснаха да бъдат преодоляни", каза Наско.
Младият специалист добави, че е разочарован от поведението на отбора в първата среща с Ботев в Пловдив, която бе загубена с 0:2. "Проведохме разговор с момчетата. Те ми посочват едни причини за поражението, с които аз лично не съм съгласен. Мисля, че не се държаха мъжки на игрището. Зарядът и хъсът вътре в игрището не бе този, който трябва", обясни Атанасов.
Той няма да може да разчита на Велимир Иванович, който е наказан, а Кунчо Кунчев е с проблеми в коляното, но до събота трябва да се възстанови. Атанасов е категоричен, че няма да използва капитана си Боян Илиев на мястото на Иванович в полузащитата, и той отново ще играе като бранител.
От фенклуба на бургаския тим са заявили, че идват с един автобус за 50 души.


Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).