Домусчиев няма да купува Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:00 / 18.12.2012
1499
Спонсорът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев обяви, че няма да купи "Спартак 1918" в предаването "Лице в лице" по Би Ти Ви снощи. Той беше запитан два пъти от водещата дали ще има подобна сделка, като втория път бе лаконичен: "Не, няма да купувам варненския клуб."

Изгонените от "Спартак 1918" Беадир Беадиров и Ерхан Мехмед ще продължат с футбола в "Светкавица". По този начин двамата отново се събират с Георги Иванов-Геша, под чието ръководство играха в "Доростол".

"Разбрахме се да подпишат договори за по 1,6 години и на 7 януари започват зимна подготовка с нас. Познавам добре качествата им и вярвам, че ще ни свършат работа. Дори през есента да са играли в някои мачове под възможностите си, зная какво да направя, за да им върна най-добрата форма", заяви за "Народно дело" Геша. Последният призна, че неговият шеф не му е поставял за цел да влязат на всяка цена в "А" група. "Той иска да играем модерно, момчетата да изпитват удоволствие от футбола и да радват публиката. Каза ми, че ако влезем в елита, няма проблем да издържа и там клуба", допълни Геша.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).