Без анкета за футболист №1 на "моряците“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:21 / 20.12.2012
1118
За първи път от много време официалният сайт на "Черно море" няма да проведе традиционната анкета с феновете за футболист №1 на "моряците" за годината. Причината е слабата есен, в която тимът дръпна рязко надолу като игра и особено като резултати и класиране. При това положение шефовете са преценили, че не е морално да излъчват най-добър играч. 

"За какъв футболист №1 може да говорим, след като сме 10-и в класирането, само на 4 точки от изпадащите, и загубихме шест пъти поред като гост. Всичко това е в пълен разрез с условията за работа в клуба, изградената структура и изрядното заплащане", уточниха от "Тича".

Както е известно, "моряците" бяха водени от двама треньори в полусезона, нещо което не им се бе случвало от есента на 2010 година. Стефан Генов започна сезона, но след загубата с 1:3 в Монтана бе уволнен. Дошлият Адалберт Зафиров не успя да промени нещата към по-добро и под негово ръководство "Черно море" продължи да губи наред на чужд терен и отпадна в турнира за купата. Закономерно след последния мач Зафето сдаде поста на Гонзо, който ще има за задача да възроди отбора напролет.



Източник: "Народно дело"


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).