Черно море падна от Локото в голов трилър, Кривия бележи два гола

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:46 / 08.03.2008
840
Отборът на Локомотив (София) успя да победи Черно море в най-красивия мач от XVII кръг от "А" група, в който зрителите на стадиона в квартал "Надежда" видяха 7 прекрасни гола.

Не бяха изминали и 60 секунди от началото на мача, когато нападателят Зоран Балдовалиев завърши по чудесен начин първата атака в срещата и откри резултата - 1:0 за Локомотив. Гостите се окопитиха и в 14-ата минута португалският халф Рикардо Андре с удар от границата на наказателното поле изненада Урош Голубович на вратата на "железничарите" и изравни 1:1.

В 22-ата минута 33-годишният ветеран в състава на варненци Александър Александров-Кривия с прецизен удар матира Голубович и тотално смая домакините, които вече изоставаха в резултата. В 35-ата минута най-добрият футболист на Локомотив за есенния полусезон Марчо Дафчев имаше отлична възможност, но не прояви прецизност в близост до вратата на гостите. Все пак в последните секунди на първото полувреме Дафчев достигна до гол, след като от дузпа прониза стража Красимир Колев и изравни - 2:2.

15 минути след подновяването на играта Дафчев затвърди ролята си на лидер на "червено-черните" и с прекрасен шут от пряк-свободен удар изведе отново Локо напред в резултата. Само шест минути след това обаче гостите отново успяха да вгорчат живота на столичани, като Кривия с точен изстрел направи 3:3. Секудни по-рано Иван Пасков получи втори жълт картон и отборът на Стефан Грозданов остана в числено намален състав. Спектакълът стигна до 81-ата си минута, когато Зоран Балдовалиев отново бе точен и изведе домакините напред. До края нови попадения не паднаха, а Андре от Черно море видя червения картон и напусна терена преждевременно. Така този зрелищен мач завърши с успех на Локомотив (Сф), който запази разликата си с лидера ЦСКА от 8 точки.

ЛОКОМОТИВ (СФ) - ЧЕРНО МОРЕ 4:3

1:0 Балдовалиев (1)
1:1 Андре (14)
1:2 Алекс (22)
2:2 Дафчев (45-д)
3:2 Дафчев (59)
3:3 Алекс (66)
4:3 Балдовалиев (81)

ЛОКО (СФ): Голубович, Марков, Джилас, Дафчев, Добрев, Коилов, Орачев, Савич, Иванов, Пасков, Балдовалиев

ЧЕРНО МОРЕ: Колев, Периш, Джоров, Домакинов, Андре, Гарабахтсиян, Алексанров, Георгиев, Бачев, Александров-Кривия, Манолов

Съдия: Ахмед Ахмед

Жълти картони: Пасков, Голубович, Орачев и Добрев от Локомотив (Сф); Андре и Бачев от Черно море.

Червени картон: Иван Пасков от Локомотив (Сф); Андре от Черно море

София, Стадион "Локомотив"

Източник: sportal.bg


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).