Грозданов: Такива мачове са украшение на първенството

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:23 / 08.03.2008
503
Старши-треньорът на софийския Локомотив изрази огромно задоволство от инфарктната победа с 4:3 над Черно море, подчертавайки интересната развръзка на срещата. „Мисля, че такива мачове само могат да бъдат едно украшение на нашето първенство. Всички се опитваха да играят футбол и да вкарват голове, това разбира се беше съпроводено и от много грешки", коментира наставникът след днешната измъчена победа в седемголовия трилър.

„Първите минути бяха доста силни за Локомотив, но обратът ни прекърши. Особено трудно бе след изгонването на Пасков. Момчетата обаче показаха характер", добави той.

„Мислим за мача за Купата на България. Няма да можем да разчитаме на някои от играчите, заради наказания, но ще се опитаме да се мобилизираме. Ние сме поставили за цел тази година да играем в Европа", довери Грозданов.

Източник: sportal.bg


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).