Пини Гершон отказа Варна като вариант за националния

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:24 / 09.03.2008
495
Константин Папазов и Любомир Минчев ще бъдат помощник-треньори на Пини Гершон в щаба на мъжкия баскетболен отбор на България. Това обяви на специална пресконференция вчера израелският специалист. Той говори пред медиите в София за първи път откакто бе избран за национален селекционер.
"Това е решение, което взехме заедно с хората от федерацията. Аз исках един опитен треньор като Константин Папазов, когото познавам и един по-неопитен Любомир Минчев, когото не познавам. Ще направя най-доброто, което зависи от мен за българския баскетбол, но не очаквайте всичко", каза Гершон.
Израелецът добави, че националният отбор ще започне подготовка в началото на месец юли и "съвсем скоро" ще обяви разширения състав на тима. Израелецът заяви, че няма да робува на звезди, а ще разчита на колектива. "Мачовете се печелят от отбора, а не от отделни играчи", каза Гершон, който е избрал твърдо София за домакин на срещите на националния отбор. Тепърва той ще посочи и зала, като изборът му е между "Универсиада" и "Христо Ботев".
"Ще пообиколя България да си видя роднините, но това не означава, че гледам на работата си тук като на екскурзия. Дошъл съм за здрава работа и се надявам да постигнем добри резултати", каза още Гершон.


Източник: sportni.bg


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).