Ради Здравков пое за четвърти път Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:34 / 10.03.2008
610
Третата за този сезон треньорска рокада в Спартак е факт от днес. Радослав Здравков е новият наставник на тима, като заменя на поста Атанас Атанасов. Причините, довели ръководството до взимането на решение за раздялата с младия специалист, са продиктувани от показаните незадоволителни резултати от първите два кръга на пролетния дял от първенството. Варненци паднаха като гости на Ботев (Пд) с 0:2 и завършиха наравно 1:1 срещу бургаския Черноморец у дома, което остави тима на незавидното 13-о място.
Днес Атанасов си взе довиждане с отбора, а следобедното занимание се води от неговия помощник Димитър Трендафилов, който остава и в щаба на Ради Здравков, заедно с треньора на вратарите Илко Станчев.
Бившият национал ще води за четвърти път в кариерата си варненските "соколи". Последният му период начело на тима бе, когато Спартак се завърна от "Б" в "А" група преди две години. Тогава обаче на средата на сезона Здравков и помощникът му Методи Томанов напуснаха по собствено желание отбора, заменени от Николай Станчев. Утре от 15,30 ч. Ради Здравков ще проведе първата си тренировка с отбора.

Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).