Затягат дисциплината в хандбалния Локомотив

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:09 / 10.03.2008
376

Затягане на дисциплината в „Локомотив Металекс Билд“ планират двамата треньори. Поводът е лошото поведение на отделни хандбалисти. Наставникът на мъжете Богомил Стоянов обяви преди медиите във Фешън клуб, че е извадил Светослав Божков от групата за последното гостуване в Габрово, тъй като при него се е получило маркиране на тренировка (неизпълнение на игровите и тактически упражнения). Поради същата причина Людмила Гайдрага и Камелия Добранчева са изгонени от занимание на жените, а Татяна Алифанова е с последно предупреждение за отстраняване от тима. Това заяви Здравко Петров. „Една чужденка трябва да дава 200 % от себе си и да показва постоянно, че е най-добрата, а не да играе на приливи и отливи и да прави каквото си иска. Компромиси с вътрешния ред няма да правя“, уточни Петров. Стоянов също бе лаконичен, че няма да допусне нервност и своеволия.

Разбра се още, че Никола Карастоянов и Веселин Чакмаков са с контузии в глезените и са под въпрос за домакинството с „Добруджа“ в сряда от 18 часа в зала „Владислав“. След него предстои пауза в първенството до 25 март. Мъжете на Локо имат покана за спаринг с 1/4-финалиста в КЕШ Политехника (Тимишоара) в Румъния и за две контроли с младежките национали. Жените на Локо опитват да уредят проверка с Фенербахче или Бешикташ в Истанбул.

Междувременно момичетата до 14 години на Локо се представиха добре на зоналния турнир в Нови Пазар. Воденият от Николай Топузаков отбор изгуби с по 15:17 от домакина „Васил Левски“ и СКХ ДЮ (Шумен) и завърши 17:17 с „Шумен 98“.



Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).