"Черно море“ си върна Алексиев и Чайката

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:28 / 03.01.2013
520
Двама баскетболисти на "Черно море" се завръщат в тима след няколкомесечно отсъствие. Пламен Алексиев прекрати договора си с "Ямбол", а Симеон Илиев-Чайката си идва от гръцкия "Кавала".

Гардът се раздели с тима на Иван Чолаков поради лични причини, докато крилото е по-често резерва в първенството на южната ни съседка, след като тимът му смени цели трима треньори за кратък период от време.

Очаква се двамата да бъдат картотекирани още за неделния мач с "Берое" от 11-ия кръг на Националната баскетболна лига. За Алексиев вече е получено съгласието на "Ямбол", а за Илиев се очаква точното решение на "Кавала" - дали го преотстъпват, или се разделят изцяло с него.

Изпълнителният директор на варненци д-р Борислав Ташев вече е подготвил документите им.

На този етап от тима няма да бъдат освобождавани състезатели, като дали въобще ще има такива, ще стане ясно малко по-нататък.

Иначе "моряците" се събраха в пълен състав още преди Нова година, когато се завърнаха чужденците в отбора. Днес от 18 ч. варненци ще изиграят контролна среща с тима на Икономическия университет, за да могат Пламен и Симеон отново да се сработят с тима. Двубоят е от 18 ч. в зала "Конгресна" на ДКС.

Междувременно стана ясно, че отложената среща от 10-ия кръг на НБЛ между "Черноморец" и "Черно море-Порт Варна" най-вероятно ще се играе на 16 януари. Мачът трябваше да се проведе преди Коледа, но тежката пътна обстановка попречи той да се състои. Датата 16 януари е предложена от Лигата, варненци са съгласни, като се очаква решението на "Черноморец".

Източник: "Народно дело"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).