Симеон Варчев: Двубоят с Видабаскет е като част от поготовката за турнира за Купата на България

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:59 / 11.03.2008
422
"Тимът на Черно море и този на Видабаскет са различни класи, така че не смятам, че ще има изненади на предстоящия двубой. Мачът по-скоро е част от подготовката ни за турнира за Купата на България и е протоколен", коментира зам.-председателят на клуба Симеон Варчев. Черно море Еврохолд не се затрудни да победи Видабаскет като гост в баскетболен мач от турнира за Купата на България. Тимът на Видин гостува на Черно море Еврохолд в четвъртък от 18 ч. в зала Христо Борисов. Следващият съперник на варненци е  Балкан.
По думите на треньор номер 1 на Варна за XX век основният коз на тима му срещу Балкан е, че в тима от Ботевград ще се натрупа много умора, а съставът му е от 5 - 6 души. Във варненския тим има равностойни смени и треньорският щаб има възможност да разчита на различни баскетболисти.
"Мисля, че силните страни на Балкан са в добре организираната защита, тимът от Ботевград играе вдъхновено и с желание", каза още Варчев. Той добави, че не може да прогнозира на кое място ще се нареди Черно море Еврохолд в спора за Купата на България, но смята, че спонсорът на клуба ще предвиди допълнителни премии, в случай че варненци вземат медал.

Източник: Диляна Петрова, в. "Черно море"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).