Николай Йорданов отново свири във Варна, Черно море вдигна контузени

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:35 / 11.03.2008
373
Николай Йорданов ще свири втори мач във Варна в рамките на пет дни. След като в събота ръководи двубоя от 17-ия кръг на "А" група Спартак - Черноморец (1:1), сега 33-годишният софиянец се падна да бъде главен арбитър на четвъртфинала от турнира за Купата на България между Черно море и Пирин (Благоевград). Срещата е утре от 14,30 ч. на стадион "Тича" и победителят от нея продължава в следващата фаза на надпреварата. Билетите ще бъдат по един лев.
В щаба на варненци успяха да възстановят няколко от контузените си футболисти. Кристиян Спречакович, Тодор Колев и Масена Моке са излекувани и ще бъдат на разположение на старши треньора Никола Спасов. Твърдо аут обаче са Георги Андонов и Даниел Димов, както и трайно контузените Ивайло Маринов, Атанас Пашкулев, Михаил Лазаров и Петьо Костадинов. По решение на треньора от трибуните срещата ще наблюдават Теодор Атанасов и Владко Костадинов.
Ето и групата на варненци: Карамфил Илчев, Красимир Колев, Александър Томаш, Александър Александров, Николай Домакинов, Периш, Тигран Гарабахтисян, Даниел Георгиев, Кирил Джоров, Косьо Мирчев, Мирослав Манолов, Маркош да Силва, Радослав Бачев, Александър Александров-Кривия, Тодор Колев, Станислав Стоянов, Кристиян Спречакович, Масена Моке.


Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).