Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
БФС разследва фенове на Локо за расистки прояви срещу Периш
Автор: Екип Varna24.bg 20:38 / 11.03.2008Коментари (0)505
©
Българският футболен съюз може да накаже Локомотив (София) заради маймунски звуци, издавани от публиката на "железничарите" по адрес на левия защитник на Черно море Периш, стана ясно днес. Варненци са подали сигнал по случая, като са представили и видеозапис, на който дори се виждат въпросните движения при всяко докосване на топката от страна на бразилеца. Поради тази причина Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз вика на заседанието си следващия вторник представители на двата отбора, съдията Ахмед Ахмед и делегата на двубоя.
На заседанието ще се обсъжда и евентуално наказание на защитника на "железничарите" Георги Марков. Както е известно, "моряците" пуснаха жалба срещу съдията Ахмед Ахмед, като една от основните им претенции е, че Марков е бил на няколко пъти за червен картон.
© Ole-bg.com
Според Дисциплинарния правилник санкция може да бъде наложена дори даденото нарушение да не е отбелязано от съдията или делегата, а да бъде доказано чрез видеозапис, какъвто ръководството на варненци изпраща до БФС.
Адвокатът на клуба Мишо Статев пък разкри за "Позвънете Новини", че в жалбата си до футболната ни централа, "моряците" са припомнили и за други гафове на Ахмед Ахмед. "Припомнихме на съдийската комисия някои случаи от миналата година. Най-интересният от тях е свързан с друг мач на Локо (Сф) - този срещу Вихрен. След него собственикът на тима от Сандански Коко Динев обяви, че ще се обади на вътрешния министър Румен Петков с питане дали може да набие Ахмед Ахмед. Припомнихме за поне 10 жалби срещу този съдия", обясни Статев.

Източник: Александър Дечев, в-к Позвънете Новини







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: