БФС разследва фенове на Локо за расистки прояви срещу Периш

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:38 / 11.03.2008
505
Българският футболен съюз може да накаже Локомотив (София) заради маймунски звуци, издавани от публиката на "железничарите" по адрес на левия защитник на Черно море Периш, стана ясно днес. Варненци са подали сигнал по случая, като са представили и видеозапис, на който дори се виждат въпросните движения при всяко докосване на топката от страна на бразилеца. Поради тази причина Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз вика на заседанието си следващия вторник представители на двата отбора, съдията Ахмед Ахмед и делегата на двубоя.
На заседанието ще се обсъжда и евентуално наказание на защитника на "железничарите" Георги Марков. Както е известно, "моряците" пуснаха жалба срещу съдията Ахмед Ахмед, като една от основните им претенции е, че Марков е бил на няколко пъти за червен картон. Според Дисциплинарния правилник санкция може да бъде наложена дори даденото нарушение да не е отбелязано от съдията или делегата, а да бъде доказано чрез видеозапис, какъвто ръководството на варненци изпраща до БФС.
Адвокатът на клуба Мишо Статев пък разкри за "Позвънете Новини", че в жалбата си до футболната ни централа, "моряците" са припомнили и за други гафове на Ахмед Ахмед. "Припомнихме на съдийската комисия някои случаи от миналата година. Най-интересният от тях е свързан с друг мач на Локо (Сф) - този срещу Вихрен. След него собственикът на тима от Сандански Коко Динев обяви, че ще се обади на вътрешния министър Румен Петков с питане дали може да набие Ахмед Ахмед. Припомнихме за поне 10 жалби срещу този съдия", обясни Статев.

Източник: Александър Дечев, в-к Позвънете Новини


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).