Свети Климент с амбиции на държавното по хокей в зала

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:42 / 11.03.2008
343
От 14 до 16 март в курорта Албена ще се проведе държавното първенство на България по хокей в зала за деца до 12 години. Сред 10-те отбора участници е и варненският Свети Климент с треньор Николай Янчев. Останалите състави са Академик+, Баните, Крам комплекс, Локомотив (София), миналогодишният шампион Локомотив (Червен бряг), Петър Берон, Стик 2007, Феникс 2007, Хеброс (Харманли) и македонския Охрид. Отборите ще бъдат разпределени в две групи по пет отбора като поставени са пет от тях. В първа група са Локо (Червен бряг), Академик+ и Крам комплекс, а във втора - Локо (Сф) и Баните. Останалите пет тима ще бъдат разпределени в двете петици по волята на жребия. Първите два клуба от всяка група се класират за полуфиналите на надпреварата.
Отборът на Свети Климент е съставен от 10 души, между които има и едно момиче. "Състезателите ми са по-малки - на 8-9 години. Имам само две момчета, които са на 12. Надявам се жребият да ни прати при новите отбори, между които са Феникс, македонците и Петър Берон. Отиваме да играем добре, класирането не ме интересува. Децата трябва да се учат. Все пак имам вътрешно усещане, че можем да направим нещо сериозно. Ако си повярват моите играчи със сигурност ще сътворят изненадата на турнира", коментира за Спортния сайт на Варна www.ole-bg.com Николай Янчев.

Източник: www.ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).