Ради води 18 играчи в София, феновете купуват билети от Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:10 / 12.03.2008
587
Старши треньорът на Спартак Радослав Здравков ще отпътува утре за София с група от 18 футболисти, съобщава клубният сайт на тима. В четвъртък след обяд избранниците на наставника ще направят една тренировка на стадион "Славия". За петък сутринта е предвидено още едно леко занимание, преди двубоя на стадион "Българска армия", който е с начален час 17.30.
Групата на Спартак: Радостин Станев, Цветомир Цанков, Стоян Георгиев, Станислав Жеков, Венцислав Маринов, Федерико Вилар, Димитър Стефанов, Боян Илиев, Мартин Димов, Станислав Петров, Васко Боев, Будимир Джукич, Йордан Пенев, Иван Найденов, Велимир Иванович, Бойко Величков, Димитър Воденичаров и Иво Михайлов.
Днес преди обяд "соколите" направиха една тренировка на клубния стадион. Сръбският халф Велимир Иванович се завърна от родината си и взе активно участие в заниманието.
От щаба на ЦСКА информираха, че билетите за феновете на Спартак ще бъдат на цена от 3 лева. Желаещите да наблюдават двубоя могат да си купят билети още от Варна във веригата магазини "Пикадили" и "Германос". При предварителната покупка се заплаща и дапълнителна такса от 50 ст., информираха от ръководството на "червените".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).