Спартак се разделя с Димов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:30 / 11.01.2013
1687
Левият бек Мартин Димов е поредният футболист, който е пред раздяла със "Спартак 1918". До момента общо шестима играчи напуснаха варненския клуб, като половината от тях бяха титуляри - Беадир Беадиров, Ерхан Мехмед и Стоян Георгиев. Другите, които се разделиха с клуба, са вратарят Димитър Стоев, Мартин Цирков и Янаки Смирнов. Очаква се договорът на Димов да бъде разтрогнат по взаимно съгласие. Раздялата е по желание на футболиста, който може дори да спре с футбола, тъй като ще премине в друга сфера и най-вероятно в дружа държава.

Спартаковци се събират за първа тренировка в понеделник (14 януари). Засега е сигурно, че тимът ще участва на зимния турнир "Албена Къп", който е предвиден от 3 до 13 февруари. Все още няма яснота кои ще са останалите отбори, които ще вземат участие в него. На този етап вече има уредени няколко контролни срещи - с "Несебър" на 23 януари, с "Черноморец" на 20 февруари, както и с "Добруджа" към края на другия месец.


Източник: "Народно дело"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).