"Черно море-Порт Варна“ не пуска Стоянов в националния

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:32 / 11.01.2013
587
"Черно море-Порт Варна" държи на баскетболиста Николай Стоянов и на този етап няма да го пусне в състава на младежкия национален отбор до 20 години, който също играе в родното първенство. Това обяви вицепрезидентът на варненци Симеон Варчев. По думите му 18-годишният талант получава достатъчно игрово време в тима и се възползва максимално добре от шансовете, които му се дават. 

"Бях казал, че ако Стоянов няма достатъчно игрово време - 15-20 минути на среща, бих го дал на националния отбор. Но ако той допринася за нашия тим и има игрово време, а не е пейкаджия, тогава няма да можем да го дадем. Той извършва в момента добра тренировъчна дейност тук и се развива добре", аргументира решението си Симеон Варчев пред клубния сайт на тима.

Треньор №1 на Варна за ХХ век определи предстоящия съперник на "Черно море" - "Балкан", като един от силните отбори през тази година в първенството, в което играят и опитни състезатели, сред които Атила Сантош и Данчо Бозов. Двата тима се изправят един срещу друг утре от 17 ч. в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта в двубой от 12-ия кръг на Националната лига. 

"Истина е, че им излезе лидерът в отбора Иван Лилов, но те ще го заместят с един добър сръбски баскетболист. "Балкан" е добър отбор. Очаквам сериозна среща, но трябва да победим", каза Варчев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).