Пасев: Цвета Георгиева от "Атака" стои зад всичко това

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:23 / 13.03.2008
895
Политически причини в основата на скандала с камерите на басейн "Приморски" видя председателят на ОП "Спортни имоти" Петър Пасев. По думите му, партия "Атака" с председател Цвета Георгиева стои зад целия проблем. "Аз съм член на ДПС и всички нападки към мен идват от една особа - Цвета Георгиева. Само тя във Варна решава, че в този град не може да има нищо хубаво. Знаете и случая с оглавявания от нея клуб Кралекс, при който със съдебно решение изгонихме търговците от спортната база. Цвета Георгиева видя в мое лице политически опонент. Опитва се да ме хапе, но не може да го прави както нахапа онзи полицай в Морската градина, и ме напада по този начин. Това е втора атака за мен след случая с прехлорирането на водата миналата година. Очаквам и трета. Може би ще алармира, че е паднала кулата или, че водата от басейна е изтекла в морето. Просто няма да позволя да се унищожи нещо, за което са похарчени пари на варненските данъкоплатци", каза Пасев.
Общинският служител нападна и бившия председател на "Зелената партия" Николай Цветков, който според него "е за освиделстване". "Този човек се превърна в мой биограф в последните месеци. Все ходи след мен и после диктува по телефона на Цвета Георгиева. Води ми статистика, например че съм говорил 25 минути на конкурса за шеф на "Спортни имоти". Да не говорим, че когато дойде той в басейна винаги има проблеми след него. От него започнаха счупванията. Да не казвам след последното му идване какво изплува до него... "Шайзе". Веднъж пък стоя четири часа тука и чакаше да падне кулата, защото му казали, че в него ден ще пада", завърши Петър Пасев.

Източник: www.pozvanete.bg


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).