Радо Станев: Дано треньорската смята ни донесе нещо положително срещу ЦСКА

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:48 / 13.03.2008
573
Вратарят на Спартак (Варна) Радостин Станев изрази увереност, че тимът му ще се представи на ниво срещу ЦСКА утре в изтеглен мач от първенството. Началният час на двубоя е 17,30. Стражът вярва, че назначаването на Ради Здравков за наставник на варненци ще повлияе положително върху футболистите. "Ако можем да спечелим нещо срещу ЦСКА ще бъде страхотно. Промяната на треньора е носила винаги положителен заряд във всички футболисти. Надявам се и в предстоящия двубой да е така. Радослав Здравков е един плюс за отбора и се надявам да се представим добре. Оттук нататък всеки един мач е изключително важен за нас", коментира Станев в интервю за "Гонг".
Бившият страж на ЦСКА също сподели, че вярва, че Спартак (Варна) ще се спаси от изпадане през този сезон. В момента варненци се намират на 13-о място във временното подреждане на "А" група. "Мисля, че с потенциала, който разполагаме няма да бъде проблем да запазим мястото си в "А" група. Не трябва да мислим за изпадане или подобни неща. Всичко е въпрос на самочувствие и вяра. Има напрежение сред футболистите, тъй като липсват доста точки в актива ни", добави Станев.
Вратарят също коментира и родния шампионат: "Първенството ни от година на година запада. Нищо не се получава нито с националния отбор, нито с клубните ни тимове. Трябва да се подобрят нещата генерално. Не може първенства като румънското и кипърското да вървят напред, а нашето да затъва все повече"




Източник: gong.bg


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).