Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Бербо, Стенли и Мартин на бенефиса на Вальо Станчев
Автор: Екип Varna24.bg 20:23 / 14.03.2008Коментари (0)725
© Ole-bg.com
Звездите на националния отбор на България по футбол Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров ще участват в бенефисния мач на бившия нападател на двата варненски тима Спартак и Черно море Валентин Станчев. Това обяви пред Спортния сайт на Варна www.ole-bg.com самият той. Станчев прави шоумача на 1 юни в родния си град Враца, като двубоят ще върви под надслов "Вальо и приятели". Бившият голаджия игра с тримата национали преди години в ЦСКА, а освен тях в шоуто ще се пуснат други състезатели, с които Станчев е бил съотборник в останалите си клубове, между които Радостин Кишишев, Анатоли Нанков, Емил Кременлиев, Георги Йорданов-Ламята, Владимир Манчев и други. От настоящите футболисти ще играят Вальо Илиев и Ивайло Петров.
Участие ще вземат също и бивши футболисти на Спартак и Черно море, чиито имена Вальо на този етап не пожела да разкрие. За шоуто идва избираният пет пъти за футболист №1 на Китай Фан Зи, който е играл заедно с врачанина в Шанхай. Зи е едно от големите имена в азиатския футбол, а освен това е дългогодишен капитан на националния отбор на Китай. За срещата идват и представители на германския Заксен, където Станчев също игра - футболистът Щефан Хамамюлер, бившият президент Томас Стийл и главният мениджър Йохан Мьоске.
"Като се прави едно нещо - нека да се прави както трябва. Всички изброени са ми потвърдили, че ще дойдат. Идеята дойде спонтанно, предложи я новият кмет на Враца. Това ще бъде първа крачка за съживяването на футбола в града. Враца винаги е бил футболен град, а Ботев е бил авторитет във футбола у нас. За съжаление напоследък нещата малко са позамряли. Денят, който сме избрали, е страхотен, тъй като съвпада с тържествата за Христо Ботев. На 26 март ще има повече яснота около всички участващи. Тогава е контролата с Финландия и ще връча лично поканите на всички хората, които ще играят. Най-важното е да се видим с приятели и да направим шоу за публиката във Враца", обясни Станчев, който спря с футбола преди три години, а в момента е шеф на детско-юношеската школа на Черно море.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: