Бербо, Стенли и Мартин на бенефиса на Вальо Станчев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:23 / 14.03.2008
725
Звездите на националния отбор на България по футбол Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров ще участват в бенефисния мач на бившия нападател на двата варненски тима Спартак и Черно море Валентин Станчев. Това обяви пред Спортния сайт на Варна www.ole-bg.com самият той. Станчев прави шоумача на 1 юни в родния си град Враца, като двубоят ще върви под надслов "Вальо и приятели". Бившият голаджия игра с тримата национали преди години в ЦСКА, а освен тях в шоуто ще се пуснат други състезатели, с които Станчев е бил съотборник в останалите си клубове, между които Радостин Кишишев, Анатоли Нанков, Емил Кременлиев, Георги Йорданов-Ламята, Владимир Манчев и други. От настоящите футболисти ще играят Вальо Илиев и Ивайло Петров.
Участие ще вземат също и бивши футболисти на Спартак и Черно море, чиито имена Вальо на този етап не пожела да разкрие. За шоуто идва избираният пет пъти за футболист №1 на Китай Фан Зи, който е играл заедно с врачанина в Шанхай. Зи е едно от големите имена в азиатския футбол, а освен това е дългогодишен капитан на националния отбор на Китай. За срещата идват и представители на германския Заксен, където Станчев също игра - футболистът Щефан Хамамюлер, бившият президент Томас Стийл и главният мениджър Йохан Мьоске.
"Като се прави едно нещо - нека да се прави както трябва. Всички изброени са ми потвърдили, че ще дойдат. Идеята дойде спонтанно, предложи я новият кмет на Враца. Това ще бъде първа крачка за съживяването на футбола в града. Враца винаги е бил футболен град, а Ботев е бил авторитет във футбола у нас. За съжаление напоследък нещата малко са позамряли. Денят, който сме избрали, е страхотен, тъй като съвпада с тържествата за Христо Ботев. На 26 март ще има повече яснота около всички участващи. Тогава е контролата с Финландия и ще връча лично поканите на всички хората, които ще играят. Най-важното е да се видим с приятели и да направим шоу за публиката във Враца", обясни Станчев, който спря с футбола преди три години, а в момента е шеф на детско-юношеската школа на Черно море.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).