МФК Варна на финал в държавното по футзал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:57 / 16.03.2008
766
Минифутболен клуб Варна се класира за четвърта поредна година за финала на държавното първенство на България по футзал, след като в полуфиналния сблъсък записа две победи над градския си съперник МАГ. В първата среща възпитаниците на Венко Иванов се справиха с 8:2, а във втората с 6:2. Съперникът на МФК Варна за финалния мач ще бъде определен по-късно тази вечер между Векта (Пд) и Надин (Сф) в трети сблъсък, тъй като преди това двата тима се победиха по веднъж съответно със 7:4 и 5:2
"Доволен съм от двете срещи. Добре се познаваме с отбора на МАГ. Двубоите бяха интересни и полезни, влязохме си здраво двата отбора. В първата среща си бихме по няколко дълги дузпи. Нямам претенции за това кой отбор ще срещнем на финала. Който си пожелава съперници, далеч не стига", коментира за Спортния сайт на Варна www.ole-bg.com Венко Иванов.
Колегата му от МАГ Даниел Калчев призна, че логичното се е случило и по-добрият отбор е победил. Бившият полузащитник на футболния Черно море добави, че е по-доволен от втория мач на тима му с МФК Варна.
Финалната серия и тази за трето място ще се проведат следващата събота и неделя (22 и 23 март) в Габрово. Играе се до две победи от три мача. Любопитното е, че Калчев играе в състава на МФК Варна, а Венко Иванов се пуска на терена за МАГ.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).