Юлиян Тoпанков: В първия мач бе най-силният ни за сезона, във втория ни надигра във всички елементи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:03 / 16.03.2008
439
Старши треньорът на Черно море БАСК Юлиян Тoпанков остана доволен от чистата победа в първия мач срещу ЛУКойл. "Това ни е най-силният мач за сезона. С 3:0 бихме и Пирин, но определено в двубоя срещу шампионите играхме много силно. Във втория мач обаче нещата не стояха по същия начин и наставникът на варнменци призна, че неговият тим бе по-слабият тим.
Загубихме битката не само в зоната на централните блокировачи. Първо се пропукахме страшно много в посрещането. Обяснение само едно мога да търся. При нас обикновено в този час - 16,30, имаме странични проблеми със залата, ако може да се каже, че това е оправдание. Абсурд е да има някакво подценяване след победа с 3:0 в първия мач. Може да има само лека мисъл, че загубата е добра за нас. Не сме го коментирали това с играчите, честно казано, но предполагам, че това е по-вероятно, отколкото подценяване", каза Юлиян Топанков.

Източник: Диляна Петрова


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).