Васко Боев казал "край“ заради страх

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:27 / 17.01.2013
3203
Халфът на "Спартак 1918" Васко Боев е решил да спре с футбола едва на 24 години, тъй като се страхувал да не скъса за трети път предни кръстни връзки на дясното коляно.

"След като нещо изпука, ходих на преглед при Тони Георгиев в София. Той ми каза, че съм имал късмет и връзките са само закъсани. Можело да мина без операция, само с почивка, но след това съществувала опасност да скъсам за трети път връзки на едно и също място. Това във футбола се е срещало само при Ваня Дзаферович. При мен обаче се появи страх, прецених, че няма смисъл да рискувам здравето си и казах "край", заяви за "Народно дело" Боев. Последният преустановява кариерата си с около 70 официални мача за родния си клуб, 33 от които в "А" група.

"Честно казано, още не знам с какво ще си вадя хляба. Минават ми няколко идеи през главата, но в близките месеци ще се разбере дали ще ги реализирам. Иначе оставам най-големият фен на тима и ще подкрепям момчетата от трибуните във всеки мач. Напролет ще е трудно да се преборим за "А" група, защото ни напуснаха основни изпълнители, но мисля, че ще останем в битката за елита докрай и ако имаме спортно щастие, защо пък да не завършим първи или втори", завърши Боев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).