Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Финалът за Купата извън София, жребият се тегли на 10 април
Автор: Екип Varna24.bg 20:18 / 17.03.2008Коментари (0)478
©
Финалът за купата на България по футбол вероятно ще се играе извън София. До полуфиналите на надпреварата достигнаха четири извънстолични отбора - Литекс, Черно море, Ботев (Пловдив) и втородивизионния Калиакра, като в зависимост от двата отбора финалисти ще бъде определен и градът-домакин на най-важния сблъсък. "Къде ще се играе финалът за купата на България зависи от финалистите", каза президентът на Професионалната футболна лига Валентин Михов. Най-сериозните кандидати за домакинството на мача за трофея са градовете Бургас, Сливен и Севлиево. Жребият за полуфиналите в турнира за Купата на България ще се тегли на 10 април от 11 ч. "Нито един от четвъртфиналните мачове не беше с предизвестен край, имаше изненади, което е доказателство, че сме на прав път", коментира Валентин Михов.
Той говори за пореден път и за трагичното състояние на повечето терени и съблекални по нашите футболни бази. Затова срещите от идния шампионат може да се проведат на малкото стадиони, които ще получат лиценз от БФС. Самият Михов с членове на комисията по лицензиране скоро ще направят проверка на игрищата, където се провеждат мачовете от професионалния футбол и ще направят конкретни препоръки за подобряването на условията.
Вальо Михов призова още родните футболни съдии да бъдат оставени на мира и все по-малко да се полежда към рефери от чужбина.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: