Кривия: Предпочитам хубавата асистенция пред гола

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:41 / 18.03.2008
598
Александър Александров-Кривия прие спокойно наградата за най-красив гол на кръга (този срещу Локомотив Сф) от "Ариана" и дори призна, че не може да прецени дали това е най-красивият гол в кариерата му. "Чак щастлив от тази награда не мога да кажа, че съм, но съм радостен от признанието. Наистина се получи красиво попадение, но то е едно от многото в кариерата ми. Не мога да направя сравнение дали е най-красивото ми досега. За мен всеки един гол е красив сам за себе си. Все пак във футбола всички чакат да видят попадения. За да отбележиш гол, който да се хареса на феновете, трябва да имаш и доза шанс. Естествено уменията също са важни. Аз винаги се стремя да радвам феновете", каза Александров пред в. "Тема Спорт".
Кривия добави, че за него е много по-ценно да направи красива асистенция, отколкото да вкара гол. "Никога не съм се стремял да бъда голмайстор. Предпочитам да дам завършващия пас. Това ми носи по-голямо удоволетворение. Иначе смятам, че инициативата на "Ариана" е много добра и с нея се стимулират футболистите в България да опитват атрактивни изпълнения. Колкото повече качествени неща по българските терени, толкова повече публика ще има по стадионите. В Турция не съществува практика хубавите попадения да се отличават", заяви Александров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).