Ще взема да стана гей

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:41 / 18.03.2008
1132
Ех, славно, славно се живее по тези географски ширини. Лесно е да си известен, евтино да си богат, тъпо да си интелигентен или интересен.
Славно е! И интересно! Някога пишех, че се живее весело, ама не е вярно.
Тез дни гледах един конкурс. Правят го гейове. (Или го пишат геюви, или геюве, или геьове). Не я знам тая дума.
Та както и да е. Правят тук, във Варна, един конкурс за мис и мистър медия. Първо е спорно дали са мис и мистър тия дето го правят. Второ е спорно за какво е обявен конкурса и трето не е ясно мис или мистър са победителите. Да не говорим, че не е ясно дали е за медиите, журналистите и т.н.
И за да не ме обвинят в пристрастност ще поясня.
На първо място има една група основни организатори с неясни сексуални пристрастия.
Второ, което е вързано с първото, не е ясно за кого го правят, за мъже или жени.
И трето, мъже или жени им трябват. Мис и мистър, или просто мис и мис и мистър и мистър. Не им разбирам на работите. Разбирам само, че мъже с неясна ориентация, организират мъже и тук-там жени, за да правят женски работи. Пък ние мъжете на това му викаме педерастка работа. Щото в този "конкурс" избраха гиздавите, пък ставащите майната им. Взех да си мисля, дали да не стана педераст. Или гей, както вече е модерно. Инак казано педал на педалски конкурс. Хубава работа инак, ама нито ги имаше медиите, нито миските, нито мистърите на тоз конкурс. Само педали. За трета поредна година, а може и да са повече. Да му... мистърите, да му... миските, да му... Или май вече са едно и също. И конкурсите, и мъжете и жените. Абе ще взема да стана гей. Или педераст както му викат. А, и на първо време няма да се явявам на такива педерастки конкурси. По-здравословно е.
Дали пък да не стана гей?
Няма. Поне не в този момент.
Не ми трябва такава медийна слава.
Айде нема нужда.
Благодаря.
И лека ви вечер!
Сега ще мисля дали да стана или пък не гей.
Май няма смисъл.

Източник: Mozart.blog.bg


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).