Николай Николов: Целите ни са върхът, това обаче няма да е лесно

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:44 / 18.03.2008
387
Центърът на ЛУКойл Николай Николов е един от младите талантливи състезатели в българското първенство. След мачовете във Варна от националната волейболна лига, в които Черно море БАСК и ЛУКойл си размениха победа и загуба с по 3:0, играчът сподели виждането си за играта на тима. Той разкри, че не е мислил за двубоите за Купата на България. Николов смята, че няма удобен съперник, защото повечето отбори са равностойни. Утре ще бъде доуточнен регламентът на турнира, който ще се проведе най-вероятно от 26 - 30 април в Габрово. В него ще се включат 8 отбора - 6 от първата група и 2 от втората.
- Очакванията ти за Купата на България?
- Не съм мислил толкова напред. Не вървим много добре и мислим мач за мач. Надявам се, че ще успеем да се справим добре.
- Подценихте ли Черно море БАСК в първия мач?
- Не, за подценяване не може да става въпрос. Един от ключовите ни играчи - диагоналът Петър Христов, е извън състава поради травма. Не подценяваме отбори, защото и ние не сме в много цветущо състояние. Първият гейм го изпуснахме на косъм и оттам рухнахме психически. Вторият мач обаче се разви по различен начин.
- Амбициите ви за тази година?
- Амбициите винаги са върхът, но дали ще успеем да го постигнем, това е друг въпрос.
- Как се виждаш като част от националния отбор?
- Ако получа шанс, ще се боря, ще покажа каквото мога и Мартин Стоев решава кой остава.




Източник: Диляна Петрова


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).