Моке аут за Берое, братът на Дани Георгиев тренира на "Тича"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:55 / 18.03.2008
785
Масена Моке остана извън групата на Черно море
Нападателят Масена Моке бе оставен извън групата на Черно море за утрешното гостуване на Берое от 19-ия кръг на "А" група. На автобуса за Стара Загора не се качиха още наказаният вратар Красимир Колев, контузените Кристиян Спречакович и Петьо Костадинов, както и Атанас Пашкулев, Теодор Атанасов и Мишо Лазаров, който вече е възстановен от травмата си.
С варненци се готви и братът на Даниел Георгиев - Марио, който се възстановява от операция и на този етап само поддържа форма с тима.
Групата на варненци: Ивайло Маринов, Александър Томаш, Александър Александров, Николай Домакинов, Радослав Бачев, Жовалдир Ферейра-Периш, Станислав Стоянов, Даниел Георгиев, Рикардо Андре, Александър Александров-Кривия, Кирил Джоров, Тигран Гарабахстян, Даниел Димов, Мирослав Манолов, Косьо Мирчев, Георги Андонов, Тодор Колев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).