Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Феновете на Локо не имитирали маймуна, а викали "У-У-Урош"
Автор: Екип Varna24.bg 20:05 / 18.03.2008Коментари (0)603
© Михаил Дечев
Два случая от миналата седмица бяха разгледани днес от Дисциплинарната комисия на БФС. Единият е след жалба на Черно море срещу Локомотив (София). Варненци претендираха, че агитката на столичани е използвала маймунски звуци по адрес на тъмнокожия футболист на Черно море Периш. От комисията обявиха, че от видеозаписа и след изслушването на представителите на двата клуба ставало ясно, че подозренията за "У-у-у" всъщност са скандирания в подкрепа на вратаря на Локото Урош Голубович. Освен това "моряците” искаха и наказание за несанкционирани груби нарушения на Георги Марков. Дисципът обаче обяви, че това е от компетенцията на съдийската комисия, която вече е наказала рефера Ахмед Ахмед.
Ботев (Пловдив) се отърва без санкция за двубой на закрити врати, след изцепките на феновете в мача с Пирин. При това положение за сега пловдивското дерби остава с публика, освен ако "канарчетата" не сътворят нещо в разрез с дисциплинарния правилник в следващите мачове.
Дисциплинарната комисия приема, че хвърлените бутилки и запалки след срещата с Пирин са паднали в безопасна зона, поради което на клуба е наложена само парична санкция от 1000 лева. Освен това, няма как да бъде задействана предпазната клауза за последно предупреждение към Ботев, тъй като то е за друг вид провинение (нахлуване на фен).
Черно море също е наказан с 1000 лева заради хвърлени предмети.


Източник: gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: