Във Вихрен: По-класни сме от Спартак и ще бием

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:09 / 18.03.2008
460
От щаба на Вихрен се заканиха, че няма да си тръгнат без точки от Варна при гостуването си на Спартак. "Ние сме по-класният отбор от домакините и съм уверен, че успехът ще бъде на наша страна", заяви главният селекционер на Вихрен Иван Динев. "Момчетата са с повишено настроение след победата, която постигнаха в директния двубой срещу Беласица. Вече вървим в правилна посока и се надяваме да продължаваме така. Дано и главният съдия Ангел Бекяров да ръководи безпристрастно срещата. Жалко е, че продължаваме да понасяме удари от страна на съдийския апарат. Независимо че победихме с 2:0 Беласица като домакини, главният съдия на срещата Николай Йорданов подпираше през целия мач гостите от Петрич", добави той.
Последната тренировка преди мача със Спартак старши треньорът на Вихрен Филип Филипов проведе на един от терените в курортния комплекс Албена. Заниманието беше тактическо и Филип Филипов обърна внимание най-вече на центриранията пред противниковата врата и подобряване на мерника на нападателите. Групата футболисти, на които ще разчита старши треньорът на санданчани, е в курорта Златни пясъци от понеделник вечерта.
Специалистът заяви, че има достатъчно информация за играта на домакините. Не вижда с какво може да бъде изненадан отборът му, напротив - той ще приложи такава тактика в сряда, с която да бъдат изненадани както колегата му Радослав Здравков, който наблюдава на живо мача в Сандански с Беласица, така и неговите футболисти. "Само при нова победа ще можем вече да се чувстваме спокойни за бъдещето си в "А" група", допълни Филип Филипов. Срещу Спартак Варна той няма да може да разчита на наказания Уго Сантош и контузения Петър Димитров.


Източник: sportni.bg


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).