Змея се присъединява към тренировките на Локо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:12 / 18.03.2008
326
Шестдневният възстановителен лагер на мъжете на Локомотив-Металекс билд започна в курорта Свети Константинднес. Първата тренировка е 10-километров крос, а после предстои възстановяване в басейн. В заниманията ще се включи и вратарят Иван Иванов-Змея, след като му свалиха конците от оперирания нос. Димитър Пламенов ще плува и ще се готви по специална програма във фитнеса. След прегледа при доц. Тодоров се оказа, че той има дископатия, а не дискова херния, и избегна операцията. Сред 12-те не са Чавдар Чернев и Борислав Борисов, които са на работа във Варна. Аут е и Величко Величков. Последният ще участва с юношите младша възраст на Локо в турнира за купата на България на 20 и 21 март в двореца.
Междувременно селекционерът на националния отбор за девойки Христо Коев разплака Нели Керанова от Локомотив-Металекс билд. Близначката изкара лагера в Благоевград, но отпадна от състава за световните квалификации в Исландия. Нашите играят първия си мач в четвъртък.
Нели се прибрала със сълзи на очи в родния си Нови Пазар, тъй като по качества не отстъпвала на другите. За Коев обаче се знае, че фаворизира 90% хандбалистки на Бъки. Неговото мото е: "Започваш да играеш за Габрово и влизаш в националния".




Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).