На "Тича“ отписаха португалец

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:34 / 23.01.2013
1480
Пропадна вариантът десен външен халф от Португалия да се присъедини към "Черно море", научи "Народно дело". Неговото евентуално идване бе анонсирано от Гонзо на старта на зимната подготовка. "По време на един трансферен период нещата се развиват доста динамично. Може и да сме имали интерес към въпросния португалец, но вече не е така. Сега сме се насочили към съвсем други футболисти", заявиха от "Тича".

На този етап приоритет си остава привличането на опитен десен външен полузащитник, тъй като там е само Илиян Капитанов. Правят се сондажи и за опорен халф и десен защитник, предвид състоянието на Самуел Камазола и това, че отдясно в отбрана е само Сашко Александров. Няма обаче да е фатално, ако не се вземат нови попълнения на тези два поста, защото Гонзо има пожарни варианти за тях и от настоящия състав.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).