Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Пълен лазарет в "Черно море-Порт Варна“
Автор: Екип Varna24.bg 11:17 / 25.01.2013Коментари (0)1292
©
Баскетболният "Черно море-Порт Варна" изпитва сериозни кадрови проблеми преди утрешния си домакински мач със "Спартак" (Плевен). Двубоят от 14-ия кръг на Националната лига е от 17 ч. в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта. Двама състезатели на "моряците" със сигурност пропускат двубоя, а други двама ще играят с контузии.

Милчо Борисов контузи сериозно лакътя си при победата с 84:57 в контролата с Икономическия университет във вторник. Първоначалните съмнения бяха за фрактура, но рентгеновата снимка е показала липса на такава. Въпреки това травмата няма да позволи на Милчо да играе срещу плевенчани. Саша Боич пък продължава да има проблеми с оперирания си седалищен нерв и също ще изгледа двубоя от трибуните.

Гръцкият център Йоргос Галиотос все още е с болки в контузения си кръст, но ще трябва да стисне зъби и да играе утре. Завърналият се във Варна Пламен Алексиев пък е със скъсано сухожилие на малкия пръст. Гардът обаче ще играе със специална превръзка, която ще придържа малкия пръст към безименния.

"Въпреки проблемите е задължително да спечелим този мач. Няма накъде да ходим, трябва да започнем да бием", заяви за "Народно дело" вицепрезидентът на "моряците" Симеон Варчев, чийто тим записа три поредни загуби.

Треньор номер 1 на ХХ век разкри още, че решението Николай Стоянов да отиде в младежкия национален отбор е взето съвместно от ръководството и баскетболиста. "След завръщането на Тихомир Желев се събраха много състезатели на този пост, така че е добре и за самия Николай да отиде и да играе в младежкия национален отбор. Такова беше и неговото желание", обясни Варчев, който не изключи възможността Стоянов да се върне във Варна за плейофите.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Млади футболни таланти идват във Варна за международен турнир
Букмейкърите имат категоричтен фаворит на Сити - Интер
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: