Юлиан Топанков: В Разлог ще ни е трудно заради ниската зала

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:42 / 20.03.2008
405
Пирин ще е повече от мотивиран, защото няма победа срещу баските този сезон, смята той
"Очаквам играчите на Черно море БАСК да покажат една хубава игра срещу Пирин, коментира наставникът на тима Юлиан Топанков. БАСК играе с Пирин в Разлог в петък и събота в мачове от последния кръг на националната волейболна лига. Наставникът на варненци не отрече, че в Разлог се играе трудно заради ниската зала и публиката. БАСК биха Пирин във Варна с 3:2, 3:1 и на турнира в София с 3:0 и според треньора това ще амбицира още повече тима от Разлог. Всички играчи са здрави и ще излязат на 100% срещу Пирин.
"Според мен играчите са във форма. Ако играем добре и спокойно, това означава, че сме готови и за плейофите", каза още Топанков. След последния кръг ще стане ясно кой ще е съперникът на варненци за плейофите, със сигурност това няма да е ЦСКА. Желанието на треньора на БАСК е тимът му да се падне с отбор с голяма зала.
В предпоследния кръг от Суперлигата Черно море и ЛУКойл си размениха по една победа и загуба с по 3:0 във Варна.
Междувременно стана ясно, че турнирът за купата на България ще се проведе от 26 до 30 април в Габрово. В надпреварата ще се включат 8 отбора, 6 от първата група и два от втората. Чрез сляп жребий ще се определят отборите, които ще играят помежду си.



Източник: Диляна Петрова


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).