Боян Илиев, Джукич и Вилар аут за мача в Ловеч

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:19 / 20.03.2008
472
Кадровата криза в Спартак продължава. След като в последните два мача поради наказания наставникът Ради Здравков не можеше да разчита на по двама свои футболисти, за предстоящия шампионатен сблъсък с Литекс в Ловеч отново е така. Будимир Джукич получи пети жълт картон в срещата в Вихрен и е наказан за един двубой, а капитанът Боян Илиев е с контузия, която няма да му позволи да играе в Ловеч. Аут е и аржентинецът Фредерико Вилар, който е трайно контузен.
Отделно нападателят Десислав Русев все още не може да бъде уреден с права за тима и няма как да е в състава за гостуването. "Вече не знам какво да очаквам по този казус. В БФС са престъпници, не може толкова време да се бави случая", коментира за Спортния сайт на Варна www.ole-bg.com изпълнителния директор на варненци Живко Великов.
Той добави, че не се предвиждат глоби или други санкции за футболистите, заради загубата от Вихрен (Сандански). "Няма глоби. Дори днес играчите си получиха заплатите. Няма място за санкции или гледане назад. Трябва да се работи", добави Великов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).