Спартак върна Бойко Величков в състава си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:21 / 20.03.2008
598
Нападателят на Спартак Бойко Величков получи нов кредит на доверие от ръководството и треньорския щаб на "соколите", съобщава официалния сайт на отбора. След домакинската загуба от тима на Вихрен, в която Величков изпусна дузпа, изпълнителният директор на варненци Живко Великов освободи нападателя. Днес бе проведен разговор с треньора Радослав Здравков, капитана на тима Боян Илиев и лично със състезателя. Всички се обединиха около решението, че Бойко Величков е нужен на отбора и с качествата, и професионалния опит, които притежава той може да помогне в трудната ситуация, в която се намира Спартак в момента. Величков ще бъде включен в групата за предстоящия двубой срещу Литекс.
По решение на Комитета за организиране на състезанията към БФС се променя началния час на мача. Срещата ще се състои в събота (22 март) от 18 ч., а не както бе първоначално заложено в програмата в 15,30 ч.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).