Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Кривия се отказа от националния отбор
Автор: Екип Varna24.bg 18:59 / 21.03.2008Коментари (0)857
© Михаил Дечев

 
Полузащитникът на Черно море Александър Александров–Кривия потвърди за "Гонг", че повече няма да играе за националния отбор на България. Александров, който бе повикан за контролата с Финландия на 26 март обяви, че вече е разговарял със селекционера Пламен Марков и го е уведомил за решението си.
"Да не го правим на голям въпрос", помоли да не се вдига излишен шум Алекс. "Имах разговор с Пламен Марков. Мисля, че се разбрахме, не мисля, че е необходимо да го коментираме".
"Не очаквах да ме повикат, отдавна се бях отказал. Навремето, когато ми се играеше, не получавах повиквателни. Мисля, че по съвсем човешки начин се разбрахме с треньора".
"Не мога да не съжалявам, че когато бях в Левски и в Турция не ме викаха. Формата ми сега не е такава, каквато в Турция, тогава играех много по-добре. Така съм преценил. Пожелавам успех на него (б.авт. - Марков) и на националния отбор. В Черно море се чувствам много добре. И с екипа на Левски и за тези пет години в Турция съм давал най-доброто от себе си. Така съм правил винаги", каза Сашо. Не съжалявам за минали неща", заяви философски Кривия запитан, дали съжалява, че не се е завърнал на "Герена" през лятото и призна, че би се върнал, ако е бил получил покана от ръководството на сините. "Сърцето ми е в Левски, но се разделят пътищата. Чувствам се добре във Варна и се надявам да продължа да радвам феновете. Имам договор за още две години и мисля да го изпълня. Левски има политика, която смятам за правилна, там искат да подмладят отбора си", каза още Сашо Александров.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: