Кривия се отказа от националния отбор

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:59 / 21.03.2008
857

 
Полузащитникът на Черно море Александър Александров–Кривия потвърди за "Гонг", че повече няма да играе за националния отбор на България. Александров, който бе повикан за контролата с Финландия на 26 март обяви, че вече е разговарял със селекционера Пламен Марков и го е уведомил за решението си.
"Да не го правим на голям въпрос", помоли да не се вдига излишен шум Алекс. "Имах разговор с Пламен Марков. Мисля, че се разбрахме, не мисля, че е необходимо да го коментираме".
"Не очаквах да ме повикат, отдавна се бях отказал. Навремето, когато ми се играеше, не получавах повиквателни. Мисля, че по съвсем човешки начин се разбрахме с треньора".
"Не мога да не съжалявам, че когато бях в Левски и в Турция не ме викаха. Формата ми сега не е такава, каквато в Турция, тогава играех много по-добре. Така съм преценил. Пожелавам успех на него (б.авт. - Марков) и на националния отбор. В Черно море се чувствам много добре. И с екипа на Левски и за тези пет години в Турция съм давал най-доброто от себе си. Така съм правил винаги", каза Сашо. Не съжалявам за минали неща", заяви философски Кривия запитан, дали съжалява, че не се е завърнал на "Герена" през лятото и призна, че би се върнал, ако е бил получил покана от ръководството на сините. "Сърцето ми е в Левски, но се разделят пътищата. Чувствам се добре във Варна и се надявам да продължа да радвам феновете. Имам договор за още две години и мисля да го изпълня. Левски има политика, която смятам за правилна, там искат да подмладят отбора си", каза още Сашо Александров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).