Спартак загуби с 0:1 от Литекс в Ловеч

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:48 / 22.03.2008
640
С гол на своя централен нападател Уилфред Нифлор в 55-та минута Литекс измъкна изключително трудно трите точки като домакин на намиращия се в зоната на изпадащите Спартак (Варна). Противно на очакванията гостите от морската столица оказаха сериозна съпротива и при малко повече късмет можеха да си заминат с едната точка.
Срещата започна с опасни атаки на варненци, които още във втората минута осъществиха опасна атака по лявото крило, но тя завърши с нарушение в тяхна полза и анемичен удар след фаула. В 9-та минута Мирчев от гостите опита отново да изненада Тодоров, но не се получи и като че ли това посъбуди "звездите" на Литекс, които най-вече чрез Том и Ивелин Попов се опитаха да наложат по-сериозен натиск, но полувремето приключи без попадения и кой знае какви опасности.
На почивката треньорът на Литекс Миодраг Йешич извърши две смени, като на местата на Том и Янкович се появиха Бибишков и Цветанов.
Това даде незабавен резултат и в 55-та минута ловчанлии откриха резултата чрез своя централен нападател Уилфред Нифлор. Той се възползва от центриране на Манолев и с глава простреля стража на гостите Станев. В следващите минути "оранжевите" се опитаха да решат всичко в своя полза, но пропуски на Цветанов, Бибишков и Нифлор лишиха тима от по-комфортна преднина. Постепенно домакините се задоволиха с минималната преднина и предпочетоха да задържат топката вместо да търсят втори гол. Въпреки разсеяната си игра ловчанлии можеха и да го постигнат, но в 86-та минута реферът Александър Костадинов си затвори очите за нарушение на Маринов срещу Манолев в наказателното поле на Спартак.

ЛИТЕКС - СПАРТАК (ВАРНА) 1:0

1:0
Нифлор 55

ЛИТЕКС: Тодоров, Манолев, Юрас (81-Берберович), Генчев, Венков, Попов, Сандриньо, Йеленкович, Том (46-Цветанов), Янкович (46-Бибишков), Нифлор (Александров, Скерлев, Николов, Ангелов)

СПАРТАК ВАРНА: Станев, Георгиев (74-Боев), Жеков, Маринов, Величков (70-Воденичаров), Мирчев, Димов, Петров, Найденов, Кунчев (63-Михайлов), Иванович (Цанков, Стефанов, Пенев)

ГЛАВЕН СЪДИЯ: Александър Костадинов

СТАДИОН: "Градски", Ловеч - 1000 

Източник: Sportal.bg


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).